Mediumschap & Healing

Healing is een vorm van energetisch werk, waarbij de energiecentra van het lichaam in balans worden gebracht om fysieke, emotionele en mentale blokkades op te heffen. Door het herstellen van de energiestroom, kan het lichaam zichzelf genezen op een dieper niveau. ik geloof sterk in het zelfhelend vermogen van het menselijk lichaam en de kracht van mediumschap. Als medium ben ik in staat te communiceren met overleden dierbaren om boodschappen door te geven aan hun geliefden hier op aarde. Door deze verbinding te maken, kunnen cliënten troost, bevestiging en heling vinden in het proces van rouw en verlies. Deze vormen van energetisch werk pas ik toe bij uiteenlopende klachten, zoals chronische pijn, stress gerelateerde problemen en emotionele trauma’s. 

Wat mijn aanpak uniek maakt, is dat ik met beide benen nuchter op de grond sta. Ik combineer mijn intuïtieve vermogens met een wetenschappelijke benadering, waardoor ik zowel spiritueel als rationeel benaderingen integreer in mijn werk. Ik geloof dat spiritualiteit en wetenschap elkaar kunnen versterken en aanvullen in het bevorderen van onze gezondheid en welzijn. 

Bij mijn sessies werk ik samen met jou om jouw specifieke behoeften en doelen te begrijpen. Ik creëer een veilige en ondersteunende omgeving waarin je je open kunt stellen voor heling en groei. Mijn intentie is om jou te begeleiden op jouw unieke reis naar zelfontdekking en transformatie. 

Ik ben ervan overtuigd dat ieder individu het potentieel heeft om zichzelf te helen. Door het herstellen van de energiebalans en het aanspreken van jouw innerlijke kracht en wijsheid, kun je positieve veranderingen teweegbrengen in jouw leven. Mijn rol als healer en medium is om jou te ondersteunen bij dit proces en om jou te helpen de verbinding met jezelf en met anderen te herstellen.

Meer weten over wat ik doe? schrijf je in voor de nieuwsbrief