"vrouwen en mannen begeleiden
van overleven naar een liefdevol leven!"

Dat is mijn missie

Mijn naam is

Suzan Westenberg

Ik ben een enthousiaste, hooggevoelige vrouw met liefde voor de psyche van de mens. Ik ben geboren en getogen in Etten-Leur, maar op jonge leeftijd heb ik mijn koffers gepakt om de wijde wereld in te trekken op zoek naar vrijheid en avontuur. Sinds 2008 woon ik weer in Nederland, in Breda om precies te zijn. Mijn passie voor reizen heeft me op verschillende mooie plekken gebracht waar ik met diverse mensen heb gewerkt en geleefd. Hier is echt mijn nieuwsgierigheid en interesse in de mens ontstaan.

In mijn vrije tijd schrijf ik gedichten, loop ik liefst lange afstanden hard en ben ik met regelmaat te vinden in een leuke boekenwinkel op zoek naar interessant leesvoer. Want mijn passie voor lezen is niet te stuiten! Met mijn partner wandel ik vaak op de Veluwe waar we genieten van de stilte en de natuur.

Traumatherapeut Suzan Westenberg

Wat heeft mij doen besluiten om voor mezelf te beginnen?

De vrijheid en het avontuur hebben mij getrokken om opnieuw een reis te maken. Deze keer niet in de buitenwereld, maar in mijn eigen binnenwereld. Ik besloot om daarvoor een opleiding psychologie te volgen. Tijdens deze studie kwam ik mezelf gigantisch tegen. Mijn hooggevoeligheid, perfectionisme, pleasers-gedrag en relaties met narcistische persoonlijkheden heb ik daarin kunnen onderzoeken. Dat maakt dat ik binnen mijn praktijk vanuit zowel een ervaringsdeskundig als ook een theoretisch onderbouwd oogpunt kan kijken naar situaties in het leven van mijn cliënten.

Wat is de belangrijkste les die ik in mijn leven heb geleerd?

Vraag anderen om hulp! Het is niet erg als je iets niet weet of iets niet durft, zolang je onderzoekt wat je zou willen en daarmee naar buiten treedt. Opkroppen en binnen houden leiden tot onnodig en soms eenzaam lijden.

Wist je dat het mogelijk is om een gratis kennismaking
van 30 minuten aan te vragen via onderstaande knop?

Meer weten? schrijf je in voor onze nieuwsbrief