TWIJFEL JIJ AAN ALLES IN JE LEVEN?

En ontbreekt het daarom aan een duidelijk toekomstbeeld?

Ver voor mijn examenjaar wist ik het: ik ga werken in het buitenland! Kort na vertrek vond ik een baan als superjacht stewardess en viel ik voor de charmes van een collega. Trouw draaide ik mijn diensten. Toch lag er ergens in mij de wens besloten om leiding te geven. LIJDZAAM wachtte ik tot iemand mijn ambitie zag.

Aarzel jij of je de promotie op je werk wel aan kan? Vertelt je partner je dat je te gevoelig bent om leiding te geven? Blijf je daarom zitten in een baan die je weinig uitdaging biedt?

Dat overkwam mij!

Te weinig zicht had ik op mijn eigen talenten en kwaliteiten. De focus was teveel gericht op de wensen van de omgeving, waardoor ik van mezelf vervreemdde. Door geen zicht te hebben op eigen behoeften, kon twijfel en verwarring ontstaan. Een duidelijk toekomstbeeld zag ik niet meer.

Twijfelen aan alles!

Twijfelen is een toestand waarin je niet zeker weet wat je moet doen, denken of geloven. Als twijfelaar denk je veel, beschouw je veel en bekijk je een uitdaging op wel 1000 manieren. Je hebt verleerd om te vertrouwen op eigen gevoel en intuïtie. Je Blijft Als Het Ware In Je Hoofd Hangen.

Innerlijke twijfel levert zo nodig een nog grotere bijdrage aan gewetensconflicten, waardoor je een weinig overtuigende indruk maakt. Die tegenstrijdigheid in je komt vaak aan het licht en anderen bijten zich daarin gretig vast.

Wil jij een toekomstperspectief dat je helpt te leven vanuit liefde?
Onderzoek je talenten en kwaliteiten, focus je op je eigen wensen en ontwikkel een beter bewustzijn!

#twijfel #innerlijketwijfel #persoonlijkegroei #authenticiteit

Twijfel jij aan alles, innerlijke twijfel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.