Tarieven

Duur 30 min gratis

Duur 60 minuten €90,-

Duur 60 minuten €90,-

Duur 90 minuten €85,-

Na iedere sessie ontvang je een factuur, die je afhankelijk van je verzekering die je hebt afgesloten, kunt indienen bij je zorgverzekeraar. De factuur dient binnen 14 dagen betaald te worden.

 

 

Door mijn opleiding psychosociale basiskennis voldoe ik aan de allernieuwste eisen van de Zorgverzekeraars volgens Plato (Juli 2013) en CPION. Deze opleiding is geaccrediteerd door CPION zodat deze opleiding tevens de officiële SHO (Stichting Hoger Onderwijs) Registeropleidingen titel heeft. Dit betekent dat deze opleiding onder toezicht staat van het bestuur van SHO en CPION en inhoudelijk op HBO Bachelor niveau getoetst is. Tevens hanteert deze opleiding in Nederland de unieke methode nieuwe stijl speciaal ontwikkeld voor therapeuten.

Mijn praktijk is aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen

Beroepsbeoefenaren die ingeschreven zijn in het RBCZ-register zijn onderhevig aan het tuchtrecht dat verzorgd wordt door de stichting Tuchtrecht Complementaire zorg. (TCZ) Mocht je ontevreden zijn over de behandeling, en komen we er samen niet uit, dan kun je beroep doen op een klachtenfunctionaris die je kan bijstaan.

 

Opleidingen